Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Δίαιτα 1500 θερμίδων χάστε εύκολα 3 κιλά σε ένα μήνα

Edit Posted by with No comments
 


Χρειάζεστε ένα διατροφικό πλάνο, που Θα σας βοηθήσει να κάψετε λί­πος και να χάσετε τα περιττά κιλά. Το πρόγραμμα δι­ατροφής το οποίο σας προτείνουμε περιλαμβάνει μια πλήρη εβδομάδα με γρήγορες και εύκολες εναλλα­κτικές λύσεις γευμάτων και συνταγών.Θα καταναλώνετε περίπου 1.500 θερμίδες την η­μέρα από τα καλύτερα είδη τροφών, που θα επιταχύ­νουν την απώλεια βάρους σας και υπόσχονται 3 κιλά μέσα σε έναν μήνα!
1 η ημέρα
Πρωινό
1 τόστ με 1 φέτα κίτρινο τυρί light 1 φέτα γαλοπούλα άπαχη 2 πορτοκάλια Ι φλιτζάνι τσάι
Πρόγευμα
220 γρ. χυμό φρούτων ή λαχανικών
μία φέτα κασέρι light και μία φρυ­γανιά ολικής αλέσεως
Μεσημεριανό
omeleta-diaitis_thumb
Ομελέτα: Φτιάξτε τη με 1 αυγό, 30 γρ. κομματάκια άπαχο ζαμπόν, 1 ψι­λοκομμένη ντομάτα, λίγη καυτερή πιπεριά. Βάλτε τη σε 1 πίτα ολικής αλέσεως.
- Σαλάτα: Ραδίκια βραστά
Απογευματινό
3 κουταλιές της σούπας ποπκόρν
Βραδινό
kotopoylo-me-laxanika_thumb
Κοτόπουλο με λαχανικά: Ψιλοκόψτε και σοτάρετε 1 στήθος κοτόπουλου (ωμό 350 γρ.) σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Ρίξτε λίγο σκόρδο, τριμμένη πιπερόριζα και 1 μι­κρό κρεμμύδι. Προσθέστε 3 φλιτζάνια κατεψυγμένα λαχανικά, 1 πρέζα πιπέρι Καγιέν και σάλτσα σόγιας. Αφήστε τα στη φωτιά για περίπου 5 λεπτά. (Χρησιμοποιήστε το μι­σό και το υπόλοιπο για το μεσημεριανό της 3ης ημέρας).
Βραστό ρύζι 1/2 κούπα

2 η ημέρα
Πρωινό
Δημητριακά με 220 γρ. άπαχο γάλα. .
φλιτζάνι τσάι
Πρόγευμα
1 φέτα γαλοπούλα βραστή
1 φέτα κασέρι light
2 μήλα
Μεσημεριανό
pitsa-me-laxanika
2 κομμάτια πίτσα με λαχανικά (παραγγείλετέ τη με όσο περισσό­τερα λαχανικά μπορούν να προ­σθέσουν).
Απογευματινό
60 γρ. ανθότυρο και 2 φρυγα­νιές σικάλεως
Βραδινό
solomos-me-saltsa

Σολομός με σάλτσα: Ψήστε τον περίπου για 20 λεπτά. Ανακατέψτε 1/4 του φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας με λίγο πιπέρι. Περιχύστε την πάνω α­πό το σολομό και πασπαλίστε με 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη, στραγγισμένη.
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού φασολάκια βραστά

3 η ημέρα
Πρωινό
Μίλκ σέικ με φράουλες.Βάλτε στο μπλέντερ  120 γρ. αποβουτυρωμένο και 1 φλιτζάνι του τσαγιού φράουλες.Ι ψωμάκι ολικής αλέσεως με1κουταλιά της σούπας βούτυρο light.
Πρόγευμα
220 γρ. άπαχο γιαούρτι (0%)
Μεσημεριανό
tilixto-kotopoylo
Τυλιχτό κοτόπουλο: Ζεστάνετε το κοτόπουλο (της 1ης μέρας). Σερβίρετε πάνω σε 1 πίτα ολικής αλέσεως.
1/2 γκρέιπφρουτ
Απογευματινό
15 γρ. καρύδια
Βραδινό
italiki-omoleta
clip_image002Ιταλική ομελέτα: Χτυπήστε 2 αυγά, 2 επιπλέον ασπράδια και 2 κουταλιές της σούπας αποβουτυρωμένο γάλα. Ρίξτε το μείγμα σε ένα τηγάνι και ψήστε σε μέ­τρια φωτιά για 3 Προσθέστε 1 φλιτζάνι του τσαγιού κατεψυγμένα ανάμεικτα λα­χανικά, 1 κ. σ. ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και 2 Κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα. Τυ­λίξτε την ομελέτα γύρω με τα λαχανικά και αφήστε τη στη φωτιά μέχρι να ψηθεί.
1 πατάτα ψητή

4 η ημέρα
Πρωινό
1 φλιτζάνι δημητριακά με 220 γρ. αποβουτυρωμένο γάλα 2 κ. σ. αμύγδαλα καβουρντισμένα
Πρόγευμα
1 μήλο
Μεσημεριανό
salata-me-spanaki
Σαλάτα σπανάκι: Ανακατέψτε 2 φλιτζάνια σπανάκι, 4 φέτες βραστής γαλοπούλας, 1 αυγό βραστό ψιλοκομμένο, 15 γρ. του φλιτζανιού καρύδια Θρυμ­ματισμένα. Ρίξτε από πάνω ½ του φλιτζανιού ελαφριά σάλτσα
200 γρ. γιαούρτι με 0-2°/ο λιπαρά
  Απογευματινό
1/2 φλιτζάνι ανθότυρο
1/2 αγγούρι σε φέτες, και λωρίδες πιπεριάς για βούτηγμα
Βραδινό
berger-galopoylas
. Πικάντικο μπέργκερ γαλοπούλας: Ανακατέψτε 1/2 του κιλού  κιμά από στήθος γαλοπούλας με λίγη πράσινη πιπεριά. Ψήστε το 5 με 7 λεπτά από κά­θε πλευρά. Βάλτε από πάνω 1 ψητή κόκκινη πιπεριά, 1  κρεμμύδι σε φέ­τες και 1 κ. γ. μουστάρδα. Σερβίρετέ το με ψωμί ολικής αλέσεως.
Σαλάτα: 1 φλιτζάνι βραστά αντίδια με 1 κ. σ. ελαιόλαδο και λεμόνι

5 η ημέρα
τοστ με 2 φέτες ψωμί σικάλεως και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λάιτ
2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας λάιτ με 1 φέτα μαρούλι
1 πορτοκάλι
Πρόγευμα
1 μήλο
n 220 γρ. γιαούρτι 0%
santoyits
Μεσημεριανό
Σάντουιτς: Αλείψτε με μουστάρδα το εσωτερικό μιας πίτας ολικής αλέσεως και γεμίστε ιπ με 220 γρ. άπαχο ζαμπόν, 1 φέτα κίτρινο τυρί, φέτες ντομάτας και μαρούλι.
Απογευματινό
1/2 του φλιτζανιού του τσαγιού αμύγδαλα
fileto-mosxarisio
Βραδινό
Φιλέτο: Μαρινάρετε 1 μοσχαρίσιο φιλέτο 450 γρ. με κόκκινο κρασί για 4 ώρες και με­τά ψήστε το 5 με 7 λεπτά από κάθε πλευρά. Κόψτε το σε 4 φέτες. (Θα χρησιμο­ποιήσετε δύο για το βραδινό και τις άλλες 2 για το μεσημεριανό της μέρας 7).
Πατάτες με σκόρδο: Κόψτε σε λεπτές φέτες 1 πατάτα και σοτάρετέ τη σε 1 κ. ελαιόλαδο για 15 λεπτά.Πασπαλίστε με λίγο τριμμένο σκόρδο.2 φλυτζ. τσαγιού μπρόκολο στον ατμό

6 η ημέρα
1 φλιτζάνι του τσαγιού δημητριακά με 220 γρ. αποβουτυρωμένο γάλα 1 φλιτζάνι φράουλες
Πρόγευμα
1 ακτινίδιο Μεσημεριανό
omeleta-me-manitaria
Ομελέτα με μανιτάρια: Χτυπήστε 1 αυ­γό, 2 ασπράδια, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Σοτάρετε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτά­ρια και 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και 1 κ. σ. κρέμα γάλακτος. Προσθέστε τα αυγά και ψήστε τα.
Απογευματινό
1 καρότο
Βραδινό
kotopoylo-me-parmezana
Κοτόπουλο με παρμεζάνα: Ρίξτε 1/2φλιτζάνι σάλτσα ζυμαρικών πάνω από 1 στήθος κοτόπουλου Προσθέστε λίγη σάλτσα πιπεριάς και 2 κ. σ. τυρί παρμεζάνα. Ψήστε το στους 180°C για περίπου 30 λεπτά. Μακαρόνια με σάλτσα σπανάκι: Βράστε 1 φλιτζάνι σπαγγέτι. Φτιάξτε τη σάλτσα με 1 φλιτζάνι σπανάκι βραστό με 1 κ. σ. ελαιόλαδο και 2 κ. σ. σάλτσα ντομάτας.

7 η ημέρα
1 μήλο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κότατζ 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
Πρόγευμα
1 χούφτα κεράσια
Μεσημεριανό
mosxarisio-soyblaki
Μοσχαρίσιο σουβλάκι: Σοτάρετε 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια και 2-3 πράσινες και κόκκινες πιπεριές σε 1 κ. σ. ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Ζεστάνετε 2 φέτες μοσχαρίσιο φιλέτο (από το δείπνο της μέρας 5). Ρίξτε το μείγμα με λίγη σάλτσα ντομάτας σε 1 πίτα από σιτάρι ολικής αλέσεως.
1 πορτοκάλι
Απογευματινό
15 φιστίκια αράπικα
Βραδινό
galopoyla-me-laxanika
Γαλοπούλα με ανάμεικτα λαχανικά: Ανακατέψτε 2 φλιτζάνια ανάμεικτα πρά­σινα λαχανικά με 1/2 αγγούρι, 1 ντομάτα, “/z πιπεριά και λίγα κομμάτια πορτοκάλι. Προσθέστε 110 γρ. στήθος γαλοπούλας. Πασπαλίστε με 2 κ. σ. παρμεζάνα
1 ψωμάκι ολικής αλέσεως

Πηγή:











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου